top of page
  • Foto van schrijverSven Verswijvel

10, 11 en 12 November: EroticaBeurs Hasselt.

De gezelligste beurs van de 4 naar onze mening en wij mochten er niet alleen muziek voorzien maar ook nog eens een Erotic Bingo.


Met onze Dj booth vlak naast het hoofdpodium voorzagen we de muziek tijdens de pauzes. We hadden gedacht om het daar chill te houden maar het publiek wou duidelijk anders.

Met CLA en SVEN-V aan de muziekknoppen ging het BPM al snel de hoogte in.


Met de oudere Retro hits op vinyl leek het alsof we aan het toveren waren. De verbaasde looks van velen dat op zo een oud medium zo een gebonk kon staan.


Maar ook digitaal ontbrak het er niet aan. CLA had zowat het stevigste van het moment klaar liggen en met succes. Nooit gedacht dat Coolio's Gangsters Paradise ervoor kon zorgen dat alle lampjes op onze speaker plots rood kleurde.... en daar bleven ze dan ook :).


De Erotic Bingo welke plaats vond in de Stingpointclub kende ook zijn succes. Dankzij Stringpoint konden wij de beste prijzen geven aan de winnaars van deze bingo's waar het opzet is om pikant speelgoed te winnen.


Uiteraard stonden we er niet alleen met ons muzikaal circus maar ook met onze Jenever Bar. Dat er in Hasselt veel fans zijn van de Jenever dat was ons al wel


duidelijk maar dat ze alles opkregen dat hebben we niet zien aankomen. Het was er dan ook een super gezellige bedoeling en daar kon Jenever niet aan ontbreken. Ohh wacht... we hadden ook nog Jägermeister bij uit een echt Jägermeister machine. Super koud geserveerd en als eerste uitverkocht.


Het zou geen eroticabeurs zijn natuurlijk zonder pikante shows op het hoofdpodium. De presentatie was door niemand minder dan William Bouva en de artiesten die van zowat alle kanten van Europa kwamen lieten soms al wat meer zien dan een ander zou doen op een podium. Meerdere ledematen en zeer mooie afrondingen... kom zeker naar de volgende beurs in Antwerpen op 9, 10 en 11 februari 2024. Je kan bij ons er zelfs tickets voor winnen!


Om af te sluiten... sommige acts waren nogal anders dan dat we gewoon zijn... maar deze was wel hilarisch!37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


Websitelogo.png
bottom of page